divendres, 31 de març del 2023

Ja tinc 6 anys!

Avui, 31 de març, ha sigut l'aniversari de la Sofía i ha fet 6 anys! Per això, aquest matí li hem decorat la corona, li hem cantat totes les cançons d'aniversari que coneixem i, hem llençat els 6 coets dels colors que més li agraden. 

Per molts anys Sofía!💗



dijous, 16 de març del 2023

Explora O-6

Ahir les classes de la Camamilla i de l'Espígol vam anar al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) i vam fer una activitat que s'anomena Explora 0-6. Va ser una experiència que ens va agradar molt i perquè pugueu veure tot el que vam fer, a continuació us deixem un enllaç.

Explora 0-6



dijous, 2 de març del 2023

La città infinita

Fa uns dies vam realitzar l'activitat de La città infinita, en la qual vam participar tota la Comunitat de petits. Al matí els companys i les companyes d'I3 i d'I4 van començar a crear la ciutat i, nosaltres, amb els nens i nenes de la classe de l'Espígol, la vam acabar a la tarda. Va ser una proposta on tots i totes vam gaudir molt. 

A continuació us deixem unes fotografíes de totes les creacions que vam realitzar i com va acabar sent la ciutat de la Comunitat de petits. 

La città infinita




  Divendres 31 de maig els infants de primer van realitzar l'activitat "Apropa't al Bosc de la Granja" de la mà de l'e...