dimecres, 30 de novembre del 2022

Ja tinc 5 anys!

Avui 30 de novembre és l'aniversari de l'Anna i ja fa 5 anys. Per això li hem cantat totes les cançons d'aniversari que coneixem i hem llençat 5 coets dels colors que més li agraden

Per molts anys Anna!💗



divendres, 11 de novembre del 2022

Ja tinc 5 anys!

Avui 11 de novembre és l'aniversari de la Carla i ja fa 5 anys Per això, molts companys i companyes li han escrit petites notes amb dedicatòries boniques. A més, li hem cantat totes les cançons d'aniversari que coneixem i hem llençat 5 coets dels colors que més li agraden. 

Per molts anys Carla!💗






dimecres, 2 de novembre del 2022

Castanyada - Festa de la tardor

Bon dia famílies,

a continuació us adjuntem un vídeo amb un recull de les activitats de tardor que ens vau fer arribar per decorar els passadissos, ja us diem que totes feien molt goig, l'elaboració dels panellets amb els companys i companyes de tercer A i finalment dues fotografies a l'aula abans de baixar a fer les danses.

Esperem que el gaudiu molt!

Castanyada - Festa de la tardor (premeu per veure el vídeo)

Fotos elaboració panellets (premeu per veure les fotos)


Anem a l'Arborètum

Bon dia famílies,

Amb l'arribada de la tardor hem aprofitat alguns moments per anar a l'Arborètum. En l'última sortida, ens vam adonar de la presència d'uns forats a terra força grans. Els vam estar observant i vam veure que eren els caus de les formigues. Després d'això, vam estar parlant una mica d'aquests petits animalons i van sorgir algunes afirmacions i algunes teories. A continuació us en deixem unes quantes:

- Hi ha formigues reines i aquestes tenen el cap més gran que la resta.

- Les formigues voladores són tietes de les formigues que no tenen ales.

- Les formigues no tenen boca, tenen unes "pincetes"

- Les formigues no tenen pulmons, però respiren pel nas. 

- Les formigues tenen 4 o 6 potes. 

I vosaltres, que en penseu?

Us informarem dels nostres avenços sobre les formigues. 







Ja tinc 5 anys!

El dia 23 d'octubre el Bruno va fer 5 anys. Aquell dia li vam cantar totes les cançons d'aniversari que coneixem i vam llençar 5 coets dels colors que més li agraden. 

Per molts anys Bruno!💗




Ja tinc 5 anys!

El dia 5 d'octubre el Darío va fer 5 anys. Aquell dia li vam cantar totes les cançons d'aniversari que coneixem i vam llençar 5 coets dels colors que més li agraden. 

Per molts anys Darío!💗






Ja tinc 5 anys!

El dia 14 de setembre la Vera va fer 5 anys i li van fer aquest pastís que veieu a les fotografies. A més li vam cantar totes les cançons d'aniversari que coneixem.

Per molts anys Vera! 💗


Benvinguts i Benvingudes

Amb l'inici del nou curs tornarem a posar en marxar el blog. Aquí trobareu fotografies i/o vídeos d'aniversaris, activitats o festes que volem compartir amb vosaltres.

Som-hi!

Vídeo del primer dia (premeu a sobre per veure el vídeo)

  Divendres 31 de maig els infants de primer van realitzar l'activitat "Apropa't al Bosc de la Granja" de la mà de l'e...